Poze ABC-ul organizatorilor grafici

     
Pin It


ABC-ul organizatorilor grafici

Pret: 25 RON

Stoc limitat

Transport: Comenzi peste 150 lei - gratuit / Comenzi intre 80 - 149,99 lei - 6 lei / Sub 80 lei: Bucuresti - 11 lei; restul tarii - 16 lei.

Autori: Roxana-Maria Gavrila, Marilena Nicolae


Lucrarea ABC-ul utilizatorilor grafici are un dublu scop: pe de o parte, să stârnească curiozitatea și imaginația profesorilor și elevilor, pe de altă parte, să îmbogățească colecția de tehnici de învățare autentică și responsabilă.


Organizatorii grafici fac parte dintr-un demers productiv euristic de învățare. Descoperirea continuă, inductivă sau deductivă, este cea care dirijează procesul de predare-învățare-evaluare diferențiată prin utilizarea acestor instrumente specifice educației constructiviste.


În această lucrare sunt prezentați 48 de organizatori grafici, instrumente de predare, învățare și evaluare care asistă un proces de învățare de succes, activ și eficient în sala de clasă. Elevii sunt stimulați să pună întrebări și încurajați să își dezvolte și aplice abilități de gândire esentiale, dezvoltandu-și, în același timp, instrumente pentru învățare.


Format: 20 x 26 cm
Nr. pagini: 50

0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Carti pentru copii, Carti pentru educatori

Producator: AramisProduse similare


  
  
  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!