Poze Autobuzul magic. In adancul oceanului

  • Poze Autobuzul magic. In adancul oceanului
  • Poze Autobuzul magic. In adancul oceanului
     
Pin It


Autobuzul magic. In adancul oceanului

Pret: 29 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Pământul este acoperit pe trei sferturi de apă, de oceane vaste pline de viață de la suprafață până la adâncimi de mii de metri. Crabi, stele de mare, caracatițe, delfini, rechini, balene - formele de viață sunt nenumărate și diversitatea lor întrece orice imaginație. Poți să întâlnești chiar și o clasă întreagă de copii de școală, cu tot cu profesoara lor extraordinară.

Domnișoara Frizzle nu putea să ocolească un asemenea teritoriu fascinant cum este lumea adâncurilor, iar excursia în care îi invită pe norocoșii săi elevi, cu ajutorul Autobuzului magic transformat în submarin, devine o lecție extraordinară despre natură și în același timp o aventură de neuitat.


Autobuzul magic este o renumită serie de cărți despre știință creată pentru copii de autoarea americană Joanna Cole și ilustrată de artistul Bruce Degen. În fiecare carte, copiii din clasa domnișoarei Frizzle, o învățătoare pasionată de știință și cu foarte mult entuziasm, au parte de câte o aventură fantastică datorită unui autobuz școlar foarte neobișnuit: se poate mări sau micșora, poate călători în spațiu, în adâncul oceanului sau chiar în corpul uman și se poate transforma în moduri neașteptate.


Format: 24 x 21 cm, coperta cartonata
Nr. pagini: 44

Varsta: 6-9 ani, 9-12 ani


 


0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Carti pentru copii, 6-9 ani, 9-12 ani, Povesti, Enciclopedii

Producator: Cartea CopiilorProduse similare