Poze Balul florilor

  • Poze Balul florilor
  • Poze Balul florilor
  • Poze Balul florilor
     
Pin It


Balul florilor

Pret: 29 RON

Disponibil in stoc

Pretul nu include cheltuielile de livrare

Balul florilor este o poveste fermecatoare, insotita de ilustratii pline de imaginatie, prin care autoarea introduce micilor cititori un mesaj de toleranta si acceptare a diferentelor.

Balul florilor a castigat in 2006 prestigiosul premiu NAPPA (National Parenting Publications Awards) Gold Award, din Statele Unite, prin care cartea a fost recunoscuta ca fiind printre cele mai bune carti pentru copii aparute in acel an.


Sigrid Laube s-a nascut la Viena in 1953. Este autoarea a numeroase carti pentru copii de diverse varste. A castigat premii importante, printre care Austrian Children's Book Prize in 1997 si 2004.

Silke Leffler este o tanara ilustratoare din Austria, care a studiat design textil, lucreaza ca ilustrator si designer si este autoarea ilustratiilor pentru numeroase carti.


"Astazi are loc Balul florilor. Desi n-au fost invitati, domnul Conopida si domnisoara Morcov se duc la petrecere. Sala e inmiresmata, freamata si rasuna de cantece. Domnul Levantica, parfumat si elegant, danseaza plin de insufletire cu o Roza rapitoare, rotindu-se iar si iar prin toata sala. La sosirea neobisnuitilor oaspeti, florile sunt uimite si revoltate: asemenea indrazneala din partea unor legume nu s-a mai vazut! Dar domnul Conopida si domnisoara Morcov se avanta curajosi pe ringul de dans si-i farmeca pe toti cu Tangoul-castravetilor! Florile sunt impresionate si aplauda cu admiratie. In cele din urma, florile si legumele se imprietenesc si petrec o seara minunata dansand impreuna."


Format: 25 x cm, carte cu coperta cartonata
Nr. pagini: 28
 
Varsta: 3-6 ani, 6-9 ani
 
 

0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 Produse similare