Poze Calatoriile magice ale Biancai

     
Pin It


Calatoriile magice ale Biancai

Pret: 29,99 RON

Disponibil in stoc

Transport gratuit: Comenzi peste 90 lei - Bucuresti, peste 120 lei - restul tarii // Sub aceste valori: Bucuresti - 11 lei; restul tarii - 16 lei.

Autor: Sabina Elena Terzea - 13 ani

Ce carte poate fi mai aproape de cugetul și spiritul unui școlar decât una al cărei univers este chiar școala?

Aventura Biancăi și a prietenilor săi începe chiar în sala de clasă de unde, cu ajutorul magicului glob geografic, aceștia întreprind o călătorie spectaculoasă în ora de geografie.


Cei patru prieteni, Bianca, Nicolas, Cristian și Cora intră în vârtejul unor peripeții uimitoare, care încep cu popasul la Ecuator, apoi la Polul Sud. Dacă aici au parte de experiențe miraculoase – obiectivul lecției de geografie este orientarea pe hartă în jungla  amazoniană sau fotografia făcută alături de  pinguini -,  în următoarele călătorii, nota fantastică este sporită de confruntările cu agasanta trupă Țupasonus, trupa directorului școlii. Dorind să intre în posesia  fabulosului glob geografic și să-l folosească pentru sine, directorul îi urmărește  pe cei patru în călătoriile din Egipt, de la Paris, de la Londra și nu în ultimul rând din munții României.

Cele două tabere rivale ajung să se înfrunte în cele mai surprinzătoare  locuri – în subsolul unei piramide, pe o scară de incendiu și într-un magazin de lux din Paris, pe coridoarele vestitului British Museum, pe vârful Omu.

Cartea menține viu interesul cititorului-elev, care-și vede îndeplinită cel puțin una dintre dorințele nespuse, dar simțite:  ora (de geografie) nu mai este plictisitoare, ci devine fabuloasă; conflictele dintre adulți sunt pe același plan cu cele ale copiilor și toate pot fi soluționate într-un mod naiv, dar onest și durabil.


RASFOITI!

Format: 14,5 x 21,5 cm
Nr. pagini: 208


Varsta: 9-12 ani, +12 ani

0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Carti pentru copii, 6-9 ani, 9-12 ani, Povesti, Literatura romana

Producator: AramisProduse similare


  
  
  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!