Poze Cantecul greierasului - de Eric Carle

  • Poze Cantecul greierasului - de Eric Carle
  • Poze Cantecul greierasului - de Eric Carle
     
Pin It


Cantecul greierasului - de Eric Carle

Pret: 33 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul nu include cheltuielile de livrare

Un greieras iese din ou si incepe sa faca primii pasi prin lume. Prima fiinta pe care o vede este un greier adult, iar acesta il saluta si ii arata cum sa cante: trebuie sa-si frece aripioarele una de alta. Dar greierasul nu reuseste. Nu se aude niciun sunet nici cand, intalnindu-se pe rand cu diferite alte insecte, incearca sa le raspunda la salut cu cantecul sau. Dar greierasul creste, pas cu pas, pagina dupa pagina, pana cand, la finalul povestii, ajunge fata in fata cu o greierita...

 
Paginile cartii sunt cartonate si au colturi rotunjite, iar ultima pagina contine un insert sonor care sugereaza cantecul greierasului din poveste. Bateriile sunt incluse si volumul difuzorului e redus, potrivit pentru copii. 


Alte carti de Eric Carle gasiti AICI.

Eric Carle este apreciat in intreaga lume pentru originalitatea ilustratiilor si designul inovator al cartilor sale. A ilustrat peste 70 de cati, multe dintre ele devenind bestselleruri, si a castigat numeroase premii, printre care si premiul I la categoria "Carti ilustrate", in cadrul "International Children's Book Fair" din Bologna, Italia (1970).  
 
Format: 18 x 13 cm, carte cartonata integral
Nr. pagini: 24

Varsta: 0-3 ani, 3-6 ani

0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 Produse similare