Poze Ce ne spune creierul

     
Pin It


Ce ne spune creierul

SKU: 1621

Pret: 34,90 RON

Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Livrare GRATUITA: Bucuresti - peste 90 lei; tara - peste 120 lei. Sub aceste valori: 11 lei / 16 lei

Cum a evoluat gandirea abstracta? Ce este arta? De ce radem? Ce anume ne determina identitatea sexuala? Ce este constiinta? Cum a evoluat limbajul?
 
In ultimele doua sute de ani s-au inregistrat progrese extraordinare in multe domenii ale stiintei. Dar in ce priveste creierul, acesta este inca o enigma. Celebrul neurolog V.S. Ramachandran, cunoscut pentru stilul extraordinar de intuitiv in care dezleaga enigme ale creierului uman si pentru conferintele sale TED, ne conduce intr-o fascinanta calatorie, pornind de la cazuri bizare - precum ale unor pacienti care se cred morti, pacienti care suferade sindromul membrului-fantoma sau care nu ii mai pot recunoaste pe cei apropiati - si folosindu-se de acestea pentru a intelege functiile unui creier normal. Explicand intr-un mod extrem de simplu chiar si pentru cititorul neavizat cum este posibil ca o masa gelatinoasa de 1,3 kilograme pe care o poti tine in palme sa isi imagineze ingeri, sa contemple sensul infinitului si chiar sa isi puna intrebari cu privire la locul sau in cosmos, autorul ne arata ca, atunci cand vine vorba de modurile in care functioneaza creierul, realitatea este chiar mai spectaculoasa decat fictiunea.
 
V.S. Ramachandran este directorul Centrului pentru Creier si Cognitie, profesor in cadrul Departamentului de Psihologie de la Universitatea California din San Diego, profesor de biologie la Institutul Salk si membru onorific pe viata al Institutului Regal din Londra. In 2011, Time l-a inclus pe lista "celor mai influenti 100 de oameni din lume".
 

Format: 14 x 20 cm

Nr. pagini: 512

 

0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Carti pentru parinti

Producator: Litera

Cod produs (SKU): 1621Produse similare