Poze Cinci minute de ragaz

  • Poze Cinci minute de ragaz
  • Poze Cinci minute de ragaz
     
Pin It


Cinci minute de ragaz

Pret: 29 RON

Disponibil in stoc

Pretul nu include cheltuielile de livrare

Doamna Trompă vrea câteva minute de răgaz. Singură. Baia e pregătită, fierbinte și cu multă spumă. Alături, o ceașcă de ceai, pâine prăjită și gem. Cine poate rezista unui asemenea răsfăț? Cei trei copii ai familiei Trompă sigur nu.

 

Deși pare o poveste simplă, spusă pe un ton relaxat și învăluită în mult umor, „Cinci minute de răgaz” (Five Minutes Peace) abordează un subiect important: cum îi facem pe copii să înțeleagă faptul că părinții au dreptul să fie obosiți, să-și piardă răbdarea, să nu aibă chef de joacă sau să stea uneori singuri cu propriile gânduri? Cu alte cuvinte, un părinte are voie să NU fie perfect, iar asta nu înseamnă că nu este un părinte bun.


Jill Murphy (n. 1949, Londra) este o autoare și ilustratoare de cărți pentru copii din Anglia. A devenit cunoscută datorită seriei de cărți cu familia Trompă (The Large Family), în care cu imaginație, subtilitate și foarte mult umor descrie viața de zi cu zi a membrilor unei familii obișnuite cu care se pot identifica nu numai copiii, ci și părinții.

 

Format: 23 x 19, coperta plastifiata
Nr. pagini: 32
 
Varsta: 0-3 ani, 3-6 ani, 6-9 ani
 

0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 Produse similare