Poze Citeste-i iepurasului tau

  • Poze Citeste-i iepurasului tau
  • Poze Citeste-i iepurasului tau
     
Pin It


Citeste-i iepurasului tau

Pret: 15 RON

Disponibil in stoc

Pretul nu include cheltuielile de livrare

Autor: Rosemary Wells

Dragi părinți, aceasta este o carte și pentru voi, nu numai pentru copiii foarte mici, de până la trei ani. Este o poezie ilustrată, completată de câteva pagini, realizate de asociația Citim Împreună România, despre cât de important e să citim împreună cu copiii de la început, din primele lor zile de viata.


"Un copil are nevoie de o pădure de cuvinte pe care s-o cutreiere, de o mare de cuvinte în care să se scalde
." (Frank Bruni, jurnalist)


În primii trei ani de viață, creierul nu are nevoie de jucării extravagante, părinți cu doctorat sau internet de mare viteză. Ceea ce-i trebuie tânărului creier cel mai mult este un lucru pe care orice părinte, bogat sau sărac, cu diplomă de liceu sau fără, poate să i-l ofere oricând: vorbirea. Cuvintele și dialogul sunt cele care construiesc mintea unui copil.


Conversația dintre un adult iubitor și, da, chiar un nou-născut este cea care formează și hrănește tânărul creier. O mulțime de cuvinte. O mulțime de cuvinte frumoase, descriptive, pline de înțeles, rostite cu dragoste. Sunt peste tot. Ca razele soarelui, cuvintele, în număr nelimitat, sunt la îndemâna aproape oricui.

Și totuși, în ciuda acestui lucru surprinzător, mulți bebeluși trec prin primii trei ani de viață fără bogăția de cuvinte și dialogul de calitate după care tânjește mintea lor. De ce se întâmplă asta?


Format: 17 × 20 cm, coperta plastifiata
Nr. pagini: 24


Varsta: 0-3 ani


0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Carti pentru copii, 0-3 ani, Noutati, Primele carti

Producator: Cartea CopiilorProduse similare