Poze Comunicare in limba engleza. Caiet pentru clasa pregatitoare

     
Pin It


Comunicare in limba engleza. Caiet pentru clasa pregatitoare

Pret: 12 RON

Disponibil in stoc

Transport gratuit: Comenzi peste 90 lei - Bucuresti, peste 120 lei - restul tarii // Sub aceste valori: Bucuresti - 11 lei; restul tarii - 16 lei.

Caietul vă propune un conținut bogat, susținut de un suport imagistic deosebit, menit să ajute la însușirea corectă a sunetelor din limba engleză, la îmbogățirea vocabularului cu termeni care reprezintă obiecte din mediul familiar şi conduc la dezvoltarea încrederii copiilor în deprinderea unei limbi străine.

Învățarea limbii engleze de la o vârstă mică conferă elevilor ușurința operării cu termeni și concepte noi, care reprezintă un real avantaj.


"Caietul de comunicare în limba engleză pentru clasa pregătitoare" își propune să vină în sprijinul copiilor, învățătorilor și părinților deopotrivă, urmărind dezvoltarea unui mod specific de articulare a sunetelor, precum și cunoașterea unor elemente de bază ale exprimării în această limbă.

Elevii sunt familiarizați cu formulele de salut, cu modalitățile de prezentare, cu formulele de politețe, dar și cu denumirea părților corpului uman, a culorilor și a cifrelor.

Activitățile pe care le au la dispoziție pentru atingerea acestor obiective sunt variate: de la executarea unor simple indicații, a unor desene, până la interpretarea unor scurte poezii și cântece.


RASFOIESTE.


Format: 21 x 29 cm
Nr. pagini: 64

Varsta: 6-9 ani

0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 Produse similare


  
  
  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!