Poze Comunicarea in limba germana. Caiet pentru gradinita

     
Pin It


Comunicarea in limba germana. Caiet pentru gradinita

Pret: 9,99 RON

Disponibil in stoc

Transport gratuit: Comenzi peste 90 lei - Bucuresti, peste 120 lei - restul tarii // Sub aceste valori: Bucuresti - 11 lei; restul tarii - 16 lei.

La vârste mici, învățarea unei limbi străine este un proces natural recomandat de toate studiile și cercetările privind dezvoltarea abilităților lingvistice ale copiilor. Primul pas în începerea procesului de învățare este expunerea la acea limbă.

"Caietul de comunicare în limba germană pentru grădiniță" propune o primă întâlnire cu limba lui Goethe, într-o manieră extrem de atractivă, atât pentru micuții începători, cât și pentru adulți, educatori ori părinți.

Făcând referire la situații și termeni din imediata apropiere a mediului lor de viață, cuvintele noi sunt introduse cu ajutorul rimelor, ceea ce transformă procesul de învățare într-o joacă molipsitoare. Dincolo de cuvinte, care sunt însoțite de ilustrații ce oferă un punct de reper pentru micuți, lucrarea conține expresii uzuale, scurte poezii și cântecele potrivite nivelului I de limbă, precum și fișe de activități cu ajutorul cărora se exersează în joacă cunoștințele dobândite.RASFOITI.Format: 20,5 x 29 cm
Nr. pagini: 48

Varsta: 3-6 ani, 6-9 ani

0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 Produse similare


  
  
  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!