Poze Disciplinarea pozitiva sau cum sa disciplinezi fara sa ranesti

     
Pin It


Disciplinarea pozitiva sau cum sa disciplinezi fara sa ranesti

Pret: 22 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul nu include cheltuielile de livrare

Autori: Adina Botis Matanie, Anca Axente


Ghidul de fata se adreseaza parintilor, educatorilor, consilierilor scolari si altor persoane care interactioneaza cu copiii. Cuprinde informatii despre modalitatile eficiente de modificare a comportamentului copilului, din perspectiva disciplinarii pozitive.


Cartea vine in intampinarea tuturor celor preocupati de solutionarea problemelor comportamentale ale copiilor, a problemelor de adaptare ale acestora sau a randamentului lor scazut la scoala. In abordarea comportamentelor problematice, disciplinarea pozitiva vizeaza si formele de incurajare, de invatare a unor comportamente si atitudini adaptative, modalitatile de imbunatatire a comunicarii, precum si cele mai frecvente metode de disciplinare a copilului.


Cartea contine si aplicatii ale disciplinarii pozitive, organizate pe categorii de varsta ale copiilor, in functie de cele mai frecvente probleme cu care se confrunta parintii in disciplinare.


Din cuprins: Ce presupune disciplinarea? - Sa vorbim despre comportamentul copilului - Ingredientele unei bune disciplinari - Pasi in aplicarea disciplinarii - Aplicatii - Sugestii pentru parinti extenuati

 
Format: 16,5 x 24 cm
Nr. pagini: 130
 


0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 Produse similare