Poze Invata altfel cu pedagogia pozitiva

     
Pin It


Invata altfel cu pedagogia pozitiva

Pret: 32 RON

Pretul nu include cheltuielile de livrare

Învățare într-un mod ludic, creativ și cu plăcere? Este posibil!

 

Copilul are dificultăți de concentrare și de memorare a lecțiilor? Aveți parte de multe "dureri de cap" care sfârșesc cu plânsete? Visați să asociați activitatea școlară cu plăcere, descoperire și reușită? Pedagogia pozitivă este răspunsul la toate întrebările voastre.

 

Ușor de aplicat, acest tip de pedagogie oferă un demers pentru a învăța să înveți, a memora, a înțelege și a structura... Ea îi ajută pe copii să prindă gustul de a-și face temele și pe adolescent să adopte o metodă de lucru eficientă, datorită instrumentelor inovatoare și simple, precum Mind Mapping, gestiunea mintală.

 

În această carte, ilustrată din plin cu imagini vesele, autoarele, psihologi specialiști în educație, aduc la ordinea zilei întrebările și curiozitatea copiilor, începând de la grădiniță și până la vârsta terminării studiilor, și le redau încrederea adulților care îi îndrumă. Misiunea lor este cea de a revoluționa metodele de învățare pentru a permite fiecăruia să-și activeze cea mai profundă dorință de a învăța... cu bucurie și cu simțul umorului!

 

Audrey Akoun este terapeut cognitiv-comportamental, iar Isabelle Lailleau este psiholog clinic, specializat în muncă È™i tipuri de învățare. TerapeuÈ›i de familie È™i formatoare certificate în metoda Mind Mapping È™i în gestiune mintală, ele sunt foarte active È™i pe reÈ›elele de socializare: www.lafabriqueabonheurs.com È™i pe pagina de Facebook asociată.
În total, ele sunt mame a șapte copii.

 
Format: 18 x 14 cm
Nr. pagini: 191


 

0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: NoutatiProduse similare