Poze Pachet "Cartea pasarilor pentru copii"

     
Pin It


Pachet "Cartea pasarilor pentru copii"

Pret: 69 RON

Disponibil in stoc

Pretul nu include cheltuielile de livrare

Autorul ambelor carti este Thornton W. Burgess
 
In peripetiile sale de-a lungul celor patru anotimpuri, interactionand cu o mare varietate de specii, aproape 100, iepurasul Peter din "Cartea pasarilor pentru copii" impreuna cu impetuoasa atotstiutoare, pantarusa Jenny, invata, alaturi de micul cititor, desigur, curiozitati despre aspectul fizic si penajul acestora, obiceiurile si comportamentul lor, preocuparile, temperamentul si interactiunea dintre ele, hrana si adapostul lor, construirea cuiburilor, migratia, relatiile de rudenie, asemanari si deosebiri.
Format: 17 x 22,5 cm, coperta cartonata
Nr. pagini: 304
 
"Cartea de colorat pentru copii" ne faciliteaza un contact binevenit cu lumea naturala, ne suscita interesul pentru adevar si frumos si cultiva in noi competente de observare, discriminare, clasificare si comparare, atat de necesare gandirii umane, in general, precum si conturării abilitatilor unui viitor om de stiinta sau unui naturalist, de exemplu. Un alt beneficiu al cartii consta in dezvoltarea simtului artistic si a antrenamentului mainii care coloreaza sau reda cu acuratete, prin desen, imaginile originale.

Personajele din interiorul cartii de colorat pot fi gasite in "Cartea pasarilor" de T. W. Burgess, unde, dincolo de simpla lor descoperire, invatam cum sa ne imprietenim cu ele, si cu multe altele asemenea lor, in plimbarile noastre cotidiene.

Format: 21 x 29,7 cm, coperta cu clapa
Nr. pagini: 80 
 
Varsta: 3-6 ani, 6-9 ani, 9-12 ani, + 12 ani
 
 

0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 Produse similare