Poze Pachet "Inteligenta emotionala a copiilor": "Provocarea emotiilor", "Inteligenta emotionala in educatia copiilor", "Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor"

     
Pin It


Pachet "Inteligenta emotionala a copiilor": "Provocarea emotiilor", "Inteligenta emotionala in educatia copiilor", "Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor"

Pret: 99 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Transport: Comenzi peste 150 lei - gratuit / Comenzi intre 80 - 149,99 lei - 6 lei / Sub 80 lei: Bucuresti - 11 lei; restul tarii - 16 lei.

Inteligenta emotionala este capacitatea prin care ne putem invata copilul
sa isi cunoasca si sa isi identifice sentimentele.


Cartea "Inteligenta emotionala in educatia copiilor" va ofera cateva metode inedite de educatie, precum si exercitii practice care va pot ajuta intr-un mod concret la cresterea si dezvoltarea psiho-emotionala a copiilor.


Din "Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor" aflam ca fiecare copil, ca de altfel fiecare adult,isi exprima si recepteaza cel mai bine iubirea intr‑un limbaj propriu. Oricat de mult ar fi iubiti de parinti, copiii nu stiu acest lucru de la sine. De aceea este foarte important ca parintii sa descopere si sa invete principalul limbaj de iubire al copiilor lor.


"Provocarea emoțiilor" cuprinde un joc in care ghicim emotiile, ne jucam si le invatam si o carte cu emotiile din joc si exercitii amuzante de familie, avand ca tema emotiile.

0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 Produse similare


  
  
  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!