Poze Paianjenul cel harnic - de Eric Carle

  • Poze Paianjenul cel harnic - de Eric Carle
  • Poze Paianjenul cel harnic - de Eric Carle
  • Poze Paianjenul cel harnic - de Eric Carle
  • Poze Paianjenul cel harnic - de Eric Carle
     
Pin It


Paianjenul cel harnic - de Eric Carle

Pret: 33 RON

Disponibil in stoc

Pretul nu include cheltuielile de livrare

Bucuria de a duce ceva la bun sfarsit, prin puterile tale, e nepretuita.


Fie ca suntem copii sau adulti, avem tot timpul o multime de dorinte. Unele mai mici, altele mai mari. Unele fara rost, dar foarte atragatoare pe moment, altele dificil de indeplinit, dar de o importanta uriasa pentru viata noastra si a celor din jur. Poate ca succesul in viata inseamna, printre multe altele, si sa inveti de mic sa te concentrezi, sa urmaresti un scop precis, sa faci ce trebuie la momentul potrivit si sa nu te lasi ademenit de lucruri facile, dar atractive, atunci cand vrei sa realizezi ceva important.

Paginile sunt cartonate integral si au colturi rotunjite, iar peste ilustratii este aplicata o imprimare in relief care-i ajuta pe copii sa descopere paianjenul si panza sa nu numai cu privirea, ci si prin pipait.


 Alte carti de Eric Carle gasiti AICI.

Eric Carle este apreciat in intreaga lume pentru originalitatea ilustratiilor si designul inovator al cartilor sale. A ilustrat peste 70 de cati, multe dintre ele devenind bestselleruri, si a castigat numeroase premii, printre care si premiul I la categoria "Carti ilustrate", in cadrul "International Children's Book Fair" din Bologna, Italia (1970).  

Format: 18 x 13 cm, carte integral cartonata
Nr. pagini: 24
 
Varsta: 0-3 ani, 3-6 ani
 

0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 



Produse similare