Poze Prima mea carte despre forme - de Eric Carle

  • Poze Prima mea carte despre forme - de Eric Carle
  • Poze Prima mea carte despre forme - de Eric Carle
     
Pin It


Prima mea carte despre forme - de Eric Carle

Pret: 25 RON

Disponibil in stoc

Pretul nu include cheltuielile de livrare

"Prima mea carte despre forme" este conceputa astfel incat copiii sa poata invata unele din formele obisnuite printr-un joc simplu si amuzant. Cartea are un design inedit: paginile sunt taiate pe jumatate, cei mici fiind invitati sa gaseasca forma din partea de sus a fiecarei pagini, cautand printre ilustratiile din partea de jos.


"Prima mea carte despre forme" este cartonata integral si are colturile rotunjite, ceea ce o face rezistenta si sigura pentru copiii de cele mai mici varste.

Seria mai cuprinde: "Prima mea carte despre numere" si "Prima mea carte despre culori".

Ilustratiile cartii sunt obtinute prin colaj, tehnica unica in literatura pentru copii si emblema lui Eric Carle. Hartia cu diverse modele si texturi este pictata, apoi decupata, iar fragmentele obtinute sunt combinate in diferite imagini sugestiv.


 Alte carti de Eric Carle gasiti AICI.


Eric Carle este apreciat in intreaga lume pentru originalitatea ilustratiilor si designul inovator al cartilor sale. A ilustrat peste 70 de cati, multe dintre ele devenind bestselleruri, si a castigat numeroase premii, printre care si premiul I la categoria "Carti ilustrate", in cadrul "International Children's Book Fair" din Bologna, Italia (1970).  


Format: 13 x 18 cm, carte cartonata integral, cu pagini de diferite forme (stantate)
Nr. pagini: 20

Varsta: 0-3 ani, 3-6 ani 
 

0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 Produse similare