Poze Strafurnica si prietenii sai

     
Pin It


Strafurnica si prietenii sai

SKU: 1192

Pret: 99 RON

Livrare GRATUITA: Bucuresti - peste 90 lei; tara - peste 120 lei. Sub aceste valori: 11 lei / 16 lei

Manual de dictie pentru copii intre 3 si 12 ani - volumul 1
 
 
A vorbi corect, clar, frumos este foarte important in viata, in familie, in societate. De la primii pasi, la primele cuvinte, la primele povesti, copiii invata, se adapteaza, cresc. Trebuie ghidati. Fiecare parinte trebuie sa faca un efort sustinut pentru a corecta defectele de vorbire ale copiilor si a le da o sansa reala de a se face auziti si intelesi atunci cand vor creste. Carmen Ivanov, trainer acreditat ANC, este acum ghidul tau si al copilului tau.
 
"Strafurnica si prietenii sai" ii deschide calea copilului tau catre muzicalitatea limbii romane, cu rostire precisa si foarte bine conturata.
 
Manualul va ofera cele mai noi metode de exersare a elementelor dictiei: volumul vocii, ritm, pronuntie, tonalitate si dificultati de articulatie. De asemenea, manualul constituie o vasta culegere de exercitii cu peste 400 de aplicatii.
 
Carmen Ivanov, unul dintre cei mai cunoscuti profesori de dictie din Romania, a creat acest manual in cea mai accesibila forma, cu experienta unui deceniu de cursuri si specializari in dictia limbii romane, presa, radio si TV, precum si sute de aparitii live.
 
Povestile, personajele prietenoase si ilustratia formeaza o combinatie perfecta, care imbina placerea cititului cu vorbirea corecta, de care se poate bucura intreaga familie.
 
Copii, parinti, bunici - niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu sa invatam sa vorbim corect romaneste.
 
Format: 13 x 20 cm
Nr. pagini: 200
 
Varsta: 3-6 ani

 

0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Carti pentru parinti

Producator: Carmen Ivanov

Cod produs (SKU): 1192Produse similare


  
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?