Poze SunnyGames - Nisyros

  • Poze SunnyGames - Nisyros
  • Poze SunnyGames - Nisyros
     
Pin It


SunnyGames - Nisyros

Pret: 132 RON

Disponibil in stoc

Transport: Comenzi peste 150 lei - gratuit / Comenzi intre 80 - 149,99 lei - 6 lei / Sub 80 lei: Bucuresti - 11 lei; restul tarii - 16 lei.

Despre conceptul jocurilor Sunny Games

Vulcanul de pe insula grecească Nisyros se trezește! Mai multe erupții mari vor acoperi complet insula cu lavă. Locuitorii au nevoie să fugă de pe insulă prin construirea de bărci. Ei pot încetini fluxul de lavă prin construirea de baraje. Cu toate acestea, cu fiecare nouă erupție barajele s-ar putea rupe sub presiunea și astfel lava va continua să curgă.

Avem nevoie de lemn pentru construirea barcilor, piatră pentru construirea barajelor și de grâu pentru a hrăni muncitorii. Aceste trei resurse pot fi recoltate pe pantele vulcanului. Câmpurile superioare dau cel mai mare randament, dar acestea vor fi în curând acoperite cu lavă. Uneori, muncitorii își asumă riscuri uriașe pentru a aduna suficiente resurse.

Vom reuși să salvăm locuitorii înainte ca insula să fie complet acoperită cu lavă?

NISYROS este un joc de strategie dinamic care menține tensiunea pe tot parcursul jocului din cauza evenimentelor sale surprinzătoare. Este ușor de învățat și nivelul de provocare poate fi ridicat pas cu pas. Acest lucru face jocul potrivit atât pentru jucătorii ocazionali, cât și pentru înnebuniții după joc.

Descarcati regulile de joc 

CONȚINUT: tabla de joc formată din 25 de părți, 40 de figuri de joc din lemn, 7 zaruri speciale, 3 matrici de resurse, 32 de bărci, 32 de baraje, 25 de cărți cu evenimente, regulile jocului.


Tip joc: Joc de strategie si de cooperare, 2-4 jucatori
Varsta: peste 12 ani si adulti

0770 894 972 - Comenzi telefonice
luni-vineri 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Jocuri, Noutati, Jocurile de cooperare SunnyGames,

Producator: VedisProduse similare


  
  
  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!