Transport si retururi

Modalitati si costuri de livrare

Libraria Familiei Tale (mami-citeste.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Curier rapid Bookurier - pentru Bucuresti - livrare in 1-2 zile
    Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 150 RON
    Valoarea comenzii pana in 150 RON: taxa de transport de 10 RON

  • Curier rapid Bookurier - restul localitatilor din Romania (fara Bucuresti) - livrare in 1-3 zile
    Livrare gratuita  pentru comenzile mai mari de 150 RON
    Valoarea comenzii pana in 150 RON: taxa de transport de 15 RON


Conditii de retur

 

Conform art. 7 alin. 1 din OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba Ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

In aceasta situatie, Clientul se obliga sa notifice Little Pages SRL intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc.) in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primirea produselor. Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maximum 10 zile lucratoare de la primirea coletului, in caz contrar Little Pages SRL poate refuza primirea lor.

Produsele returnate trebuie sa fie nedeteriorate, fara defecte, cu etichetele intacte si sa fie insotite de toate documentele fiscale (factura, certificate de garantie etc.) si de ambalajul original. Ambalajele sunt considerate parte a produsului. Produsele ce constituie un set trebuie returnate integral, ca set.

Nerespectarea acestor conditii duce la nerambursarea banilor de catre Little Pages SRL.

Clientul se obliga ca, inainte de expedierea returului, sa trimita un e-mail pe adresa contact@mami-citeste.ro, care sa contina obligatoriu: data expedierii coletului, numarul comenzii, contul bancar in care doreste restituirea contravalorii comenzii, titlularul contului.

Pentru returnare va rugam sa utilizati un serviciu de curierat.

Se va returna contravaloarea produselor, fara cheltuielile de livrare suportate de mami-citeste.ro la expedierea coletului. Sumele achitate vor fi rambursate în cel mult 30 de zile de la data primirii produselor, in contul bancar transmis de client pe adresa contact@mami-citeste.ro.