Magia copilariei in cartile de povesti ilustrate scrise de Mihaela Matei

Magia copilariei in cartile de povesti ilustrate scrise de Mihaela Matei

Mihaela Matei scrie carti de povesti ilustrate pentru copii. Le scrie din suflet si le "testeaza" pe cele trei fetite minunate ale ei. De profesie fotograf, este pasionata de desenul in creion si de povesti.

"Acum un an, le citeam fetelor mele (Maria si Alexandra erau receptive, Anastasia era bebelus) primele povesti scrise de mine - "Printesa Lia si Zana Florilor" si "Zoro dragonul si cavalerul neinfricat". Eram curioasa sa vad daca reusesc sa le transmit atat emotia aventurilor personajelor principale, cat mai ales atmosfera plina de voie buna din aceste povesti. Fetele s-au amuzat copios și mi-au cerut să mai scriu. Acesta a fost începutul... Iar acum primele povesti sunt proaspat iesite din tipar asteaptand sa ajunga si la alti copilasi sa se amuze de momentele hazlii si aventurile minunate ale personajelor."


Cartile Mihaelei sunt blande, amuzante, au ilustratii frumoase, textul este pe intelesul copiilor de la 2-3 ani la 6-7 ani. Sunt perfecte ca povesti de noapte buna sau in calatorii. Pana la urma, nu este nevoie de un motiv special ;) ca sa le citim celor mici o poveste!

"Printesa Lia si Zana Florilor" este o poveste incantatoare si diafana pe care copiii o vor adora! Pastreaza acea magie unica pe care numai in lumea copilariei o gasim!"Dragonul Zoro si cavalerul neinfricat" ni-l prezinta pe Andrei, un baietel curajos si dornic de aventura, care porneste in cautarea unui dragon si chiar il gaseste! Cartea este palpitanta, dar si amuzanta in acelasi timp, mai ales ca, la final, cei mici vor descoperi ca Andrei, de fapt, a visat toata aventura cu dragonul.Comentarii