Livrare gratuită - comenzi de min. 90 de lei plătite cu cardul

Livrare gratuită - comenzi de min. 150 de lei plătite ramburs

Carti Bebelusi

Momentele dedicate lecturii sunt minunate, pline de caldura, copiii se simt iubiti si pusi in valoare, simt ca toata atentia noastra le este dedicata. Totodata, aceste momente pun si bazele abilitatii de a citi a copiilor. Copiii carora li se citeste in fiecare zi, inca de cand sunt bebelusi, vor dezvolta in mod natural aceste abilitati si, pe masura ce vor creste, vor descoperi ca se si distreaza in timp ce asculta povesti sau versuri pentru copii. Le va fi mai usor sa invete sa citeasca la scoala, chiar unii dintre ei vor invata sa citeasca inainte de a ajunge pe bancile scolii. Vor indragi lectura si vor avea rezultate bune la scoala, intrucat vor avea un vocabular bogat, vor sti sa asculte, vor avea o cultura generala care le va permite sa inteleaga mai bine continutul lectiilor si sa participe in mod activ la discutiile din clasa.

Va oferim in aceasta sectiune a librariei sugestii de carti pe care le puteti citi micutilor de 1-4 ani: carti cartonate pentru bebelusi, carti-jucarie, carti de Eric Carle, carti din seriile Hoinari prin anotimpuri, Bobita si Buburuza, Prietena mea Conni si multe altele.


Puteti afla mai multe despre importanta lecturii si familiarizarii copiilor cu cartile de la cele mai mici varste la noi pe blog.

Matei Vezi toate produsele