Copii

Cele mai noi carti pentru copii: povesti, activitati, educatie financiara, enciclopedii, carti cartonate, carduri educative, limbi straine, jocuri, carti si materiale Montessori.

Cele mai noi carti pentru copii, la preturi avantajoase! Povesti, activitati, educatie financiara, enciclopedii, carti cartonate, carduri educative, limbi straine, jocuri educative si jucarii din lemn, carti si materiale Montessori.

Aici, la mami-citeste.ro, avem carti de calitate, care ne dorim sa va fie de folos in educarea copiilor, dar si in dezvoltarea personala ca parinti sau cadre didactice.

Este adevarat ca nu gasiti orice carte sau material educativ la noi in librarie, dar ceea ce gasiti va garantam ca este de cea mai buna calitate, de la edituri si producatori renumiti. A, sa nu uitam: foarte multe carti din libraria noastra sunt testate si aprobate de fetitele noastre, Ilinca si Irina - carti de povesti, de activitati, enciclopedii, CD-uri, carti de colorat si cate si mai cate, toate trec mai intai prin "biroul" lor si apoi primesc nota de trecere catre raftul librariei.
 

Nu uitati ca aveti posibilitatea sa cautati cartea dorita dupa titlu, dupa editura, dupa pret, dupa popularitatea in librarie.

Vraja ecranelor: Ema si Eric regasesc placul de joc NOU 30%
De ce? De ce? De ce? Sa invatam regulile de circulatie 16%
Lama Lama de Craciun 16%
Lama Lama de Craciun
29,99 RON
25,00 RON
Rezultate de la 1 la 12 din 884