Cum cumpar

Comanda telefonica
Puteti comanda telefonic produsele dorite la numarul 0770 894 972 de luni pana vineri inclusiv intre orele 09.00-17.00.

Comanda online

Daca pe parcursul plasarii unei comenzi online intampinati dificultati sau aveti unele nelamuriri, nu ezitati sa folositi numarul 0770 894 972 pentru clarificare.


Selectarea produselor dorite
In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Important: Disponibilitatea produselor depinde de stocul intern si de stocul furnizorilor. De aceea, se poate intampla ca un produs semnalat ca fiind Disponibil pe site sa nu mai fie disponibil in momentul plasarii comenzii. Va vom contacta si va vom comunica aceste detalii. Nu expediem comenzi incomplete fara sa avem acordul clientilor.


Informatii pentru expediere
Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii
Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.