Cum cumpar

Comanda telefonica - 0770 894 972, L-V, intre orele 09.00-17.00

Comanda online - Daca pe parcursul plasarii unei comenzi online intampinati dificultati sau aveti unele nelamuriri, nu ezitati sa folositi numarul 0770 894 972 pentru clarificare.

Selectarea produselor dorite - In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, folositi butonul Continua cumparaturile.

Important: Disponibilitatea produselor depinde de stocul intern si de stocul furnizorilor. De aceea, se poate intampla ca un produs semnalat ca fiind Disponibil pe site sa nu mai fie disponibil in momentul plasarii comenzii. Va vom contacta si va vom comunica aceste detalii. Nu expediem comenzi incomplete fara sa avem acordul clientilor.


Informatii pentru expediere  - Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va dura mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii - Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.


Metode de plata
Plata in sistem ramburs - integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata online cu cardul - Netopia Payments Visa/Visa Electron sau Mastercard/Maestro - Tranzactiile prin card se realizeaza pe platforma securizata SSL, cu sistem de antifrada dezvoltat intern si procesare in timp real 3DSecure.


Transfer bancar (ordin de plata) - Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata pe adresa contact@mami-citeste.ro.
Datele noastre fiscale sunt:
SC Little Pages SRL
CIF: 32947518
Reg. Com.: J40/3358/2014
Banca: Libra Internet Bank
IBAN: RO54BREL0002002271980100
Adresa: Bucuresti, sector 6, Al. Dealul Macinului nr. 1A, bl. 452, sc. 2, et. 8, ap. 77
Telefon: 0770894972


Transport si retururi

Modalitati si costuri de livrare
Produsele comandate in magazinul online mami-citeste.ro se livreaza prin curier rapid in orice localitate din Romania. Nu livram comenzi in afara tarii.
In Bucuresti, comenzile se livreaza in 24 de ore. Cost livrare: 10 lei 
In restul tarii, comenzile se livreaza in 24-48 ore. Cost livrare: 15 lei

Livrare gratuita: comenzi mai mari de 150 de lei, platite ramburs sau prin transfer bancar, si comenzi mai mari de 90 de lei, platite cu cardul la noi pe site. 

Conditii de retur

Conform art. 7 alin. 1 din OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba Ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

In aceasta situatie, Clientul se obliga sa notifice Little Pages SRL intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc.) in termen de maximum 14 zile de la primirea produselor. Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maximum 14 zile de la primirea coletului, in caz contrar Little Pages SRL poate refuza primirea lor.

Produsele returnate trebuie sa fie nedeteriorate, fara defecte, cu etichetele intacte si sa fie insotite de toate documentele fiscale (factura, certificate de garantie etc.) si de ambalajul original. Ambalajele sunt considerate parte a produsului. Produsele ce constituie un set trebuie returnate integral, ca set.

Nerespectarea acestor conditii duce la nerambursarea banilor de catre Little Pages SRL.

Clientul se obliga ca, inainte de expedierea returului, sa trimita un e-mail pe adresa contact@mami-citeste.ro, care sa contina obligatoriu: data expedierii coletului, numarul comenzii, contul bancar in care doreste restituirea contravalorii comenzii, titlularul contului.

Pentru returnare va rugam sa utilizati un serviciu de curierat. Taxele de retur sunt responsabilitatea clientului. Se va returna contravaloarea produselor, fara cheltuielile de livrare suportate de mami-citeste.ro la expedierea coletului. Sumele achitate vor fi rambursate în cel mult 30 de zile de la data primirii produselor, in contul bancar transmis de client pe adresa contact@mami-citeste.ro.