Despre noi

Bun venit in libraria noastra!

Sunt Anca, o mama iubitoare de carti si de lectura care, de cand a aparut  prima fetita din familia noastra, am incercat sa ii insuflu si ei placerea de a petrece timp in compania cartilor.

Am inceput prin a cauta
carti pentru bebelusi, carti senzoriale, pliante cartonate si carticele cu versuri pentru copii. Le gaseam in diferite locuri (librarii, supermarket-uri, magazine online), dar aceste cautari erau din ce in ce mai consumatoare de timp.
Mi-ar fi placut sa le gasesc intr-un loc la care sa am acces mereu, fara sa fie nevoie sa ma deplasez si sa sacrific din timpul petrecut cu familia. Ma gandeam ca sigur mai sunt si alti parinti care isi doresc acest lucru, asa ca am inceput sa creionez proiectul librariei noastre online. A fost repede finalizat, stiam bine ce vreau :) 

Am selectat cu mare atentie furnizorii, gasiti pe rafturile librariei numai produse de calitate, educative, utile pentru familia dumneavoastra.
 
In primavara anului 2014 am asezat primele carti pe rafturile virtuale ale librariei, iar in iunie am lansat magazinul online. De atunci, rafturile s-au inmultit, puteti gasi pe ele de la carti, jocuri, jucarii si CD-uri pentru copii de la cateva luni la 12-14 ani, pana la carti pentru cadrele didactice si pentru parinti si bunici.

Pentru intrebari, sugestii si comenzi, ma puteti contacta la:
- 0770 894 972;
- contact@mami-citeste.ro;
- pe pagina de Facebook a librariei https://www.facebook.com/MamiCiteste.ro/.

Va multumesc pentru vizita si sper sa gasiti interesante si utile produsele din libraria noastra


Anca IordacheAu scris si altii despre noi: