Transport si retururi


Transport si retururi

Modalitati si costuri de livrare
Produsele comandate in magazinul online mami-citeste.ro se livreaza prin curier rapid in orice localitate din Romania. Nu livram comenzi in afara tarii.
In Bucuresti, comenzile se livreaza in 24 de ore. Cost livrare: 10 lei 
In restul tarii, comenzile se livreaza in 24-48 ore. Cost livrare: 15 lei

Livrare gratuita: comenzi mai mari de 150 de lei, platite ramburs sau prin transfer bancar, si comenzi mai mari de 90 de lei, platite cu cardul la noi pe site. 

Conditii de retur

Conform art. 7 alin. 1 din OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba Ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

In aceasta situatie, Clientul se obliga sa notifice Little Pages SRL intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc.) in termen de maximum 14 zile de la primirea produselor. Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maximum 14 zile de la primirea coletului, in caz contrar Little Pages SRL poate refuza primirea lor.

Produsele returnate trebuie sa fie nedeteriorate, fara defecte, cu etichetele intacte si sa fie insotite de toate documentele fiscale (factura, certificate de garantie etc.) si de ambalajul original. Ambalajele sunt considerate parte a produsului. Produsele ce constituie un set trebuie returnate integral, ca set.

Nerespectarea acestor conditii duce la nerambursarea banilor de catre Little Pages SRL.

Clientul se obliga ca, inainte de expedierea returului, sa trimita un e-mail pe adresa contact@mami-citeste.ro, care sa contina obligatoriu: data expedierii coletului, numarul comenzii, contul bancar in care doreste restituirea contravalorii comenzii, titlularul contului.

Pentru returnare va rugam sa utilizati un serviciu de curierat. Taxele de retur sunt responsabilitatea clientului. Se va returna contravaloarea produselor, fara cheltuielile de livrare suportate de mami-citeste.ro la expedierea coletului. Sumele achitate vor fi rambursate în cel mult 30 de zile de la data primirii produselor, in contul bancar transmis de client pe adresa contact@mami-citeste.ro.